detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Alanya Utflukter

Utflukter for Alanya

Pamukkale

Tyrkia er et land som har mye mer å tilby enn bare sol og bad. En av disse stedene er vakre Pamukkale med sine hvite kalkstein, klipper og dens vannkilder. Det kalkrike vannet har skapt terrasselignende formasjoner som ikke finnes noe annet sted i verden. I tillegg kan man fortsatt oppleve et amfiteater og et romersk bad. Reisen går over Taurus-fjellene mot den vestre delen av Tyrkia. Du vil få en guidet tur fylt med Tyrkias kultur, tradisjoner og historie på veien.

Tyrkisk bad

Start ferien med total avslapning på et Tyrkisk hamam! Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik somtyrkerne har gjort det i tusener av år. Behandlingen avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje.

Landsbytur

Opplev den vakre naturen og en utrolig utsikt. På denne turen får du oppleve det virkelige landsbylivet, med besøk i en moské og en tyrkisk familie. En perfekt utflukt som hele familien kan like!

Antalya bytur

Første gang du er i Antalya? Bli med på en spennende bytur der du vil få oppleve de største severdighetene på en ettermiddag! Dere vil bli guidet rundt i Tyrkias femte største by, besøke både fossefallet og gamlebyen og ta turen med spennende shopping på den store Meydan bazaren.

Alanya Båttur

En klassiker i Alanya! Gå ikke glipp av denne herlige turen på Middelhavets blå bølger, med masser av sol og bad. Du vil kunne oppleve spennende grotter som har blitt brukt av pirater. Hva kan vel være bedre enn å ligge på dekk og nyte solen fra Middelhavet? Hva med en dukkert i det innbydende tempererte vannet?

Manavgat båttur

En deilig avslappende dag på vanner hvor du kan bade i det salte middelhavet og det søte smaragdgrønne vannet. På veien stopper vi på et lokalt marked hvor du kan teste dine prutekunnskaper. Utflukten er All Inclusive. Glem ikke å ta med vann på flaske, badeklær, håndkle og lommepenger til Basaren.

Sapadare Kanyon

Bli med oss og nyt en halv dagstur i det vakre landskapet på den tyrkiske landsbygda. Vi besøker den fantastiske Sapadare Kanyon hvor du vil miste pusten av det helt nydelige landskapet. Utflukten inkluderer snacks. Glem ikke å ta med vann på flaske og lommepenger til mer drikke.

Mini Jeep

Vi besøker Dim grotten og Dim elven. Dim grotten er en av Tyrkias lengste grotter som er åpne for publikum, og Dim elven er noe man bare må oppleve. På Deturs Mini JEEP safari kan man nyte sol, fart og spenning på veien. Utflukten inkluderer lunsj.

Shoppingtur

Bli med oss på shoppingtur der vi besøker en skinnbutikk, en gullsmed og en souvenirbutikk. En halv dagstur for shopping i anerkjente butikker med originale varer til betraktelig bedre priser enn hjemme.

"Strandferie for alle aldre"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-