detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Antalya Utflukter

Utflukter for Antalya, Belek og Kemer

Tyrkisk bad

Start ferien med total avslapning på et Tyrkisk hamam! Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik som tyrkerne har gjort det i tusener av år. Behandlingen avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje.

Pamukkale

Tyrkia er et land som har mye mer å tilby enn bare sol og bad. En av disse stedene er vakre Pamukkale med sine hvite kalkstein, klipper og dens vannkilder. Det kalkrike vannet har skapt terrasselignende formasjoner som ikke finnes noe annet sted i verden. I tillegg kan man fortsatt oppleve et amfiteater og et romersk bad. Reisen går over Taurus-fjellene mot den vestre delen av Tyrkia. Du vil få en guidet tur fylt med Tyrkias kultur, tradisjoner og historie på veien.

Landsbytur

Opplev den vakre naturen og en utrolig utsikt. På denne turen får du oppleve det virkelige landsbylivet, med besøk i en moské og møte en tyrkisk familie. En perfekt utflukt som hele familien kan like!

Antalya bytur

Første gang du er i Antalya? Bli med på en spennende bytur der du vil få oppleve de største severdighetene på en ettermiddag! Dere vil bli guidet rundt i Tyrkias femte største by, besøke både fossefallet og gamlebyen og ta turen med spennende shopping på den store Meydan bazaren.

Kemer båttur

Pass på å få sett den tyrkiske rivieraen fra sjøsiden. Nyt den svale havbrisen, vakre omgivelser, og ta et bad i Middelhavets turkise vann. En skjønn dag med sol, strand og avkobling på havet med lunsj ombord. 

Tyrkisk aften

Turen går til en lokal restaurant, der bordene er ferdig dekket og alt er klart for en helaften med mye moro. Under hele kvelden blir man underholdt av tyrkisk folkedans fra ulike deler av landet og kvinnelige magedansere. Dette er en annerledes kveld med en deilig middag og mange fristelser.

Akvarium

Antalya akvarium er et av verdens største akvarium, med verdens lengste undervanns tunnel. Du kan oppleve magien fra undervannsverdenen og kaste snøball inne i snøland (snøland koster ekstra). Det er også mulighet til å svømme med fisker (mot tillegg). Her er det noe for enhver alder. Det er inkludert transport til og fra hotellet med akvariets egne busser, entre og lunsj. Ta med: Badetøy og kamera. Det er ingen guide med på utflukten. Drikke er ikke inkludert.

Landskapstur / a la turka

Antalya har mange fjell rundt regionen i Taurus fjellkjeden. I fjellene finnes det mange fantastiske utsiktsplasser og guidene kan fortelle historiske fakta og om livet i landsbyene og livet i storbyen Antalya. Vi kommer til å kjøre i cirka 1,5 time fra Antalya til en liten restaurant der vi prøvesmaker tyrkisk kaffe og te før vi begynner på reisen opp i fjellene. Vi nyter en fantastisk lunsj sammen mens vi nyter utsikten. Flere flotte utsiktsplasser, 4 ulike landsbyer, en bro fra den romerske tiden og en antikk by. Vi kommer også til å stoppe ved en appelsingård der man kan plukke appelsiner og nyte ferskpresset appelsinjuice til maten. Inkludert: Transport, Lunsj, Gözleme (drikke ekstra), Skandinavisktalende guide. Ta med: Gode sko, kamera.

OBS! Programmet ovenfor er eksempler på noen av våre utflukter. Prisene gjelder pr. person og er basert på informasjon fra sommer 2014 og kan forandres i løpet av sesongen. På noen av utfluktene har vi gjester av ulike nasjonaliteter, det vil derfor ikke alltid være en norsktalende guide. Hvis det er få påmeldte til utfluktene, vil de ikke bli gjennomført. Utfluktene betales på destinasjonen med Euro, USD, TRY eller NOK. Man kan også betale med kredittkort.

"By- og strandferie i ett!"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-