detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Bodrum Blue Voyage

Bodrum - Gökova Gulfen


Dag 1: BODRUM

Om bordstigningen starter kl. 15.30 i havnen i Bodrum. Den første dagen vil båten bli forankret i denne havnen. Middag vil bli servert om bord.

Dag 2: ORAK ISLAND – COKERTME

Etter frokost vil du få informasjon om reiseruten og om båten. Deretter seiler vi av gårde mot Orakøya. Her vil du ha mulighet til å svømme i det krystallblå vannet, samt at vi vil nyte en lunsj på dette stedet. Deretter seiler vi videre til Cokertme, en liten og pittoresk fiskeby, hvor vi vil spise middag og bli over natten. Hvis værforholdene tillater det, vil det bli mulighet for å bruke seil på ferden. Alle er velkomne til å ta en liten tur på land.

Dag 3: SEVEN ISLANDS (KUFRE/ UZUN LIMAN- LONG PORT) ENGLISH HARBOUR

Tidlig morgen, før frokost, vil vi seile til De Syv Øyer. Vi vil få oppleve enda en fantastisk dag i denne regionen, som er full av mange små øyer korallrev: det er anbefalt at du skal bade, svømme, sove og slappe av. Man kan også ta en tur i skogen som er full av pinjetrær. Vårt første stopp i denne regionen vil være Kufrehavnen, deretter Uzun Liman (Long Port). Deretter vil vi seile til English Port hvor vi vil spise middag og bli over natten. Navnet English Port kommer fra 2. verdenskrig, da de britiske marinestyrkene pleide å dokke her. Det finnes mange store og små havner her.

Dag 4: CLEOPATRA ISLAND – KARACASOGUT

Vi vil seile til Sedirøya. Denne unike øya med sine små strender og sitt utrolig klare vann, er nesten som et utendørsmuseum. Båten vår vil etter hvert seile til Karacasogut, en landsby hvor vi vil spise middag og tilbringe natten. Denne nydelige landsbyen ligger ca 25 km fra Marmaris, det er derfor muligh å besøke Marmaris med ”Dolmus” (lokalbuss) hvis du ønsker det. Valgfritt er det også om man ønsker å bli med til Dalyan – Caunos.

Dag 5: LONGOZ – TUZLA

Morgenbadet vil raskt bli en del av dine daglige gjøremål. Vår kaptein vil føre båten mot Longozhavnen hvor vi vil spise lunsj. Dette stedet er nok et paradis, skjermet av den store pinjeskogen. Etter lunsj kan du ta en tur i skogen og kanskje et lite stopp innom Ali Babas café. Vi vil også stoppe i Tuzlahavnen hvor vi kan nyte en svømmetur i det turkise vannet. Middag og overnatting er i Tuzla.

Dag 6: KARGLILI – KISEBUKU (ALAKISLA BUKU)

Vi vil være i Kargilihavnen tidlig på morgenen. Etter lunsj vil vi forankre båten i Kisebuku, hvor du kan se ruinene fra den bysantinske tiden. Vi vil tilbringe natten i denne flotte havnen.

Dag 7: PABUCBURNU – YALICIFTLIK – BODRUM

Vi seiler til Pabucburnu etter frokost og nyter lunsjen her, te vil bli servert i Yaliciftlikhavnen. En valgfri landsbytur kan bli arrangert fra denne havnen for de som ønsker å oppleve hverdagslivet til lokalbefolkningen. Dertter vil båten vår seile tilbake til Bodrum havn for vår siste middag sammen og overnatting.

Dag 8: BODRUM

Alle passasjerer forlater båten med vakre minner for livet, kl. 10.30 etter frokost.

PS: Avhengig av sjø og vær, så tas det forbehold om eventuelle endringer i programmet og reiseruten. Dette for passasjerenes sikkerhet og komfort om bord. NB: Båtbildene er generelle båtbilder.

"Familieferien for alle aldre"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-