detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Bodrum Utflukter

Bodrum Utflukter

Efesos

Efesos, en av de mest kjente antikke byene, må oppleves! Her vil du få se flere tusen år gamle bygninger som forteller hver sin historie. Vi kommer til å besøke tempelet som ble dedikert til gudinnen Artemis – som er en av verdens 7. undre innenfor antikk tid. Som nyhet vil vi også besøke den sjarmerende byen Şirince og Jomfru Maria’s hus i vårt program for denne utflukten. Inngangsbilletter, frokost og lunsj er inkludert. Drikkevarer er ekstra.

Tyrkisk bad

Den aller beste måten å starte ferien din på er å besøke et ekte, tyrkisk bad. Her venter en skikkelig rengjøring fra topp til tå med oppvarming, skrubb med hampvott og skummassasje. Etterpå kjenner man seg som et nytt menneske, både fysisk og psykisk. Med et tyrkisk bad får dere garantert en finere og jevnere brunfarge.

By- og shoppingtur

Den beste måten å lære om Bodrum på, er å bli med på en bytur med våre kunnskapsrike guider. De vil vise deg byens skatter, og to av de beste shoppingbutikkene med gull og lær. Under turen besøker vi Myndos port. Lunsjen tar vi på en restaurant i Bodrum Marina. 

Halikarnas Peninsula

Alle bør nyte den flotte utsiken over Halikarnas Peninsula. Vi tar en titt på bassaren og deretter nyter vi lunsjen ved Gümüslük-stranden. En svømmetur eller en spasertur på toppen av den nedsynkende bymuren vil kjøle deg ned på en varm dag. Lunsj er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Kos, Hellas

Under denne utflukten til Kos får du muligheten til å besøke to land på din ferie! Vi kjører båt over til Kos som tar en i underkant av en time fra Bodrum. Denne dagen på Kos har dere helt for dere selv og dere har mulighet til å besøke historiske steder, shoppe, spise eller bare nyte den deilige solen. Transport til marinaen og båttur er inkludert. Drikke er ekstra.

Jeepsafari

Heldagstur i det Tyrkiske landskapet. Transport og lunsj er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Fisking

En hel dag med fisking og sol. Båttur, utstyr og lunsj er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Dykking

Dykking for nybegynnere og viderekomne dykkere. Aldersgrensen for denne utflukten er 14 år. For mer informasjon spør guiden din.

OBS! Programmet ovenfor er eksempler på noen av våre utflukter. Prisene gjelder pr. person og er basert på informasjon fra sommer 2014 og kan forandres i løpet av sesongen. På noen av utfluktene har vi gjester av ulike nasjonaliteter, det vil derfor ikke alltid være en norsktalende guide. Hvis det er få påmeldte til utfluktene, vil de ikke bli gjennomført. Utfluktene betales på destinasjonen med Euro, USD, TRY eller NOK. Man kan også betale med kredittkort.

"Familieferien for alle aldre"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-