detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Golf i Tyrkia

Deturs golfreiser til Tyrkia

Detur tilbyr golfreiser og golfpakker på spesielt utvalgte golfbaner i Tyrkia og Tunisia. Flere hundrede golfere reiser med oss hvert år. Som reisende med oss kan du velge mellom golfpakker hvor det meste er inkludert: fly, transfer, transport av golfbag, innkvartering og golf. Vi har også pakker med halvpensjon og All Inclusive, så du ikke behøver tenke på noe annet enn å slå ut.

Innkvarteringen er storslått og meget bekvemmelig, men til priser som føles alt annet enn luksuriøse. Med andre ord;  vi tilbyr golfreiser av meget høy kvalitet til en uslåelig pris. Dermed kan du golfe og nyte solen med god samvittighet. Samtidig kan du kombinere golfen med god mat, shopping, utflukter til små sjarmerende byer, nyte spabehandlinger eller slappe av med et stort utvalg av andre aktiviteter i luksuriøse omgivelser. Disse mulighetene er spesielt viktige hvis du har med en partner som ikke spiller golf.

Vi kan til og med skreddersy en pakke hvis du har spesielle ønsker. Har du booket fly selv? Da kan vi ordne hotell og starttider for deg. Så hva venter du på? Golfspillet ligger bare noen få timer unna!

Golf i Tyrkia

I det lille området Belek finner du Tyrkias aller beste muligheter for golf. Med suverene golfbaner og resorter får du en opplevelse ut over det vanlige. Ingen andre steder i Europa finner du så mange muligheter på et så konsentrert område. Belek har 14 mesterskapsbaner; alle av høyeste klasse med utfordringer for golfspillere på alle nivåer. Disse banene er designet av så kompetente personer som for eksempel Nick Faldo, Colin Montgomerie, Pete Dye, Philip Spogárd og Hawtree. I tillegg er hotellutvalget av ypperste klasse. Har du ikke prøvd Belek enda er tiden inne nå! 
Se på golfpakker i Tyrkia her>>

Skreddersy din egen golfreise

Foruten tilbudene vi har på golfhotell med forhåndsreserverte tider, kan vi også tilpasse reisen etter ditt personlige behov. Velg bosted blant alle våre hotell og oppgi hvilken eller hvilke baner du ønsker å spille på så ordner vi resten. Du bestemmer selv hvordan din golfreise skal se ut. 

For mer informasjon om våre bosteder, baner, priser eller annet kan vi bli kontaktet på telefon 815 22 815 eller via e-post: golf@detur.no

Ved å sende oss mail på overnevnte mail kan du også oppgi ønsker om baner, dager og/eller tider for golf. Vi vil så fort vi har behandlet din forespørsel sende svar på mail.

"Detur har et av norges beste utvalg av feriereiser til Tyrkia"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-