detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Marmaris Blue Voyage

Ditt eventyr til havs!

Opplev en reise gjennom den vakre naturen rundt Marmaris, oppdag små idylliske bukter, svøm i det krystallklare Egeerhavet. Slapp av og hent nye krefter. Se flyvefisk og delfiner, få med deg en vakker solnedgang eller se etter stjerneskudd fra dekk. Dette er bare noen av tingene du vil kunne oppleve i løpet av en uke ombord. Etter en spennende dag med mange inntrykk vil de rolige bølgene vugge deg fort i søvn. Sett deg tilbake og la de som jobber ombord friste deg med deilig mat og en drink fra baren. Nyt en uke med nye venner eller gi kapteinen og de andre som jobber ombord en hjelpende hånd. Båtene er laget av tre. Det er to ulike modeller: Gület og Ketch. Båtene er mellom 19 og 25 meter lange og kan ta 10–16 passasjerer. En lugar er stor nok for 2 personer og inneholder en mindre dobbeltseng og et lite bad med WC og dusj. Lugarene er små og enkelt utstyrt. Ombord vil det som oftest være passasjerer fra ulike nasjoner. En gruppe med 12 passasjerer eller mer kan reservere en privat båt. Mannskapet ombord er satt sammen av 3 personer; kaptein, kokk og en assistent.

REISEPROGRAM

Dag 1: MARMARIS Ombordstigningen starter kl. 15.30 i Marmaris havn. Den første dagen starter med en middag om bord og et stopp over natten i havnen i Marmaris. Ikke nok med at Marmaris er det mest kjente stedet å besøke i Tyrkia, den har også et stort havneområde.

Dag 2: EKINIK GULF – DALYAN Etter frokost vil du få informasjon om reiseruten og om båten. Ferden vil gå mot Ekincik Gulfen, hvis du ønsker kan du bli med på en valgfri Dalyan-tur herfra. Du vil bli fraktet med en liten båt kalt ”piyade”, og ankomme Caretta – Caretta Beach (skilpaddestranden) hvor du kan ta en pause og en forfriskende dukkert i vannet. Mens vi seiler langs elven har du muligheten til å se det naturlig vakre deltaet og de gamle steingravene som er hugget inn i fjellet. Til slutt vil vi komme til leirebadet som sies og skal ha en foryngelseseffekt på kroppen. Her slapper vi av før vi til slutt tar oss mot siste stopp som er en fiskelandsby kalt Dalyan. Middag og overnatting er i Ekinik Gulfen.

Dag 3: OLUDENIZ (DØDEHAVET) – GEMILER ISLAND På grunn av bølgene fra Disibilmez og Kurtoglu som vi må krysse, vil vi seile tidligere denne dagen enn de andre dagene, for å komme oss til den verdensberømte Oludeniz bukten. Vår yacht vil bli forankret i Oludeniz for et lunjs- og badestopp. Deretter vil vi fortsette til Gemilerøya hvor vi vil gjøre vårt neste stopp. Her kan det varmt anbefales å ta en tidlig kveldspromenade og besøke St. Nicholas kirke, som ligger på toppen av øya og som stammer fra den bysantinske tidsalderen. Middag og overnatting er i Gemilersundet.

Dag 4: TURUNC PINARI – FETHIYE Etter frokost vil vi seile videre til Turunc Pinari hvor vi vil spise lunsj, samt ha mulighet for en svømmetur. Den fjerde dagen av båtturen vil vi ankomme Fethiye havnen rundt kl. 16.00. De av dere som er med på ”Mini Cruise” går av båten her. Middag og overnatting er i Fethiyehavnen.

Dag 5: GOCEK GULF (YASSICA ISLANDS – TERSANE ISLAND – BEDRI RAHMI BAY) Vi seiler etter frokost mot den verdensberømte Gocekgulfen. Mens vi beveger oss gjennom de unike og vakre øyene, vil vi endelig ankre ved Yassicaøya. Vi vil innta lunsjen ved den vakre kjeden av små øyer. På Tersaneøya vil vi gjøre et lite stopp hvor det blant annet vil være mulighet for å bade. Denne havnen er beskyttet av naturen og ble brukt som verft i den bysantinske og ottomanske tidsalderen. Middag og overnatting er i Bedri Rahmi Bay. Bedri Rahmi er en kjent tyrkisk kunstner som stod for et av de første ”Blue Cruises” i Tyrkia, og bukten er derfor oppkalt etter ham.

Dag 6: GOCEK GULF (MANASTIR – AGA LIMANI) Etter å ha spist frokost vil vi seile til Manastirbukten, hvor lunsj- og badestopp vil finne sted. Dette stedet er også kjent som Kleopatrabukten eller ”Sunken Bath Bay” på grunn av de vakre undervannsruinene av et gammelt romersk bad. Senere vil vi seile til Aga Limani hvor vi vil spise middag og ankre båten.

Dag 7: KUMLUBUKU – CENNET ISLAND – MARMARIS Denne dagen vil vi seile til Kumlubukhavnen tidlig på morgenen. Frokost vil bli servert i Kumlubukhavnen. Vil vil ankre på Cennetøya for vårt siste badestopp og lunsj. Vi vil ankomme Marmaris havn rundt kl. 16.00 og vi vil overnatte her. For de som ønsker å se mer av Marmaris, anbefales det å ta en tur inn til sentrum og oppleve nattlivet.

Dag 8: MARMARIS Alle passasjerer forlater båten med vakre minner for livet, kl. 10.30 etter frokost.

PS: Avhengig av sjø og vær, så tas det forbehold om eventuelle endringer i programmet og reiseruten. Dette for passasjerenes sikkerhet og komfort om bord.

"Avslappende og deilig strandferie"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-