detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Marmaris Utflukter

Marmaris Utflukter

Noen feriedager gir mulighet til å utforske Marmaris og Icmeler.

Dalyan

En vakker dag som byr på mye variasjon. Vi ferdes med elvebåt gjennom det sivbevokste deltaet i Dalyan, et naturreservat med et rikt dyreliv som f.eks. skilpaddene caretta. Naturen må oppleves! Et stykke inn i landet finnes de imponerende klippegravene i Kaunus og et amfiteater. Dere får sjansen til å ta et gjørmebad i Köycegiz, og bade på den kjente skilpaddestranden Iztuzu beach. Dette er en populær og velkjent utflukt.

Pamukkale

En av Tyrkias mest besøkte severdigheter er kalksteinsklippene Pamukkale og dens vannkilde. Det varme, mineralrike og framfor alt kalkrike vannet har i løpet av årtusenet rent utfor berget og skapt vakre, hvite terrasselignende formasjoner. Her finnes blant annet Kleopatrabassenget,  oppkalt etter Kleopatra, med kolonner og søyler. Allerede de gamle grekerne og romerne forstod verdien av vannets virkning og de kom fra fjern og nær for å bade og bli unge og vakre. En hel by ble bygget omkring vannkilden; byen Hierapolis. I dag finnes fortsatt bl.a. et amfiteater, romersk bad og mange sarkofager godt bevart. Ta med badeklær da det vil bli mulighet for et bad (mot tillegg).

Rhodos (Hellas)

Hvorfor ikke besøke to land på en ferietur! Fra Marmaris tar det knapt en times båtreise til den greske øya Rhodos. Her finnes severdigheter, shopping og det greske kjøkkenet.

Tyrkisk aften

Turen går med buss til Kervansaray, hvor bordene er ferdig dekket og alt er klart for en helaften med mye moro. Under hele kvelden blir man underholdt av tyrkisk folkedans fra ulike deler av landet, kvinnelige og mannlige magedansere, og ikke minst et fantastisk flammeslukershow. Her kan dere oppleve en annerledes kveld med en deilig middag full av fristelser.

Landsbytur

På denne turen får du oppleve det virkelige landsbylivet, med besøk i en moské og hos en tyrkisk famile. Du nyter en tyrkisk landsbyfrokost og lærer litt om tyrkiske vaner og tradisjoner.

Tyrkisk bad

Start ferien med total avslapning på et Tyrkisk hamam! Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik som tyrkerne har blitt gjort i tusener av år. Behandlingen kan avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje for de som ønsker dette (massasje mot tillegg).

"Avslappende og deilig strandferie"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dager
  • Enveis
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & Hotell
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-