detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

TEMAREISER – En meningsfylt ferie

Som en stor og kjent charterarrangør kan det muligens virke noe underlig at vi nå velger å tilby produkter innen denne reisesjangeren. For Detur er dette en helt naturlig konsekvens av flere gjeldende faktorer. Det er jo en kjensgjerning at vi i alle år har spesialisert oss på Tyrkia. Vi er en av Norges største spesialister på reiser til Tyrkia.

Vår kompetente og utfyllende lokalkunnskap gjør oss bevisst på den enorme rikdommen som finnes i Tyrkia i henhold til historie, aktivitetsmuligheter . Dette har gjort oss overbevist om at vi kan tilby temareiser med et innhold som vil overraske og begeistre – akkurat som en temareise skal gjøre. Vi kan garantere at du vil oppleve historiske steder og severdigheter som vil overraske stort. Når vi så legger til en standard på hoteller og transport som er mer enn konkurransedyktige er vi sikre på at vi kan tilby et fullkomment produkt. Det faktum at vi har mengder av egne flyavganger til Tyrkia fra Norge bidrar også til at vi kan tilby de fleste reiser til en hyggelig pris.


Bestill en uforglemmelig reise nå. Spenningen med å vente på en slik opplevelse vil gjøre deg glad.

Hvorfor reise med Detur

  • Spesialister på Tyrkia og Tunisia 
  • Konkurransedyktige priser 
  • Stort utvalg av pakkereiser
  • Delbetal reisen rentefritt
  • Guiden tilgjengelig 24t i døgnet 
  • Reis trygt, Detur er solid, pålitelig og 16 år i Norge
  • Alltid inkludert innsjekket bagasje
  • Vårt mål er å ha 100% fornøyde kunder

Det eventyrlige Kappadokia

I Kappadokia får du oppleve en fortryllende natur. Dette særpregede landskapet har i mange år fascinert og forundret besøkende fra hele verden. Landskapets klippeformasjoner strekker seg over slettene som et månelandskap som har blitt formet av vær og vind. Her bodde mennesker så tidlig som 6500 år f.Kr.

Avreise datoer:
Direkte fra Oslo Gardermoen i perioden 18.09.2016 - 23.10.2016 
Direkte fra Haugesund i perioden 09.09.2016 - 14.10.2016

Vandring langs Lykiaveien i Tyrkia

Bli med oss på en historisk vandring langs kysten av Tyrkia. 

Lykiaveien er en 540 km merket sti langs kysten fra Fethiye til Antalya i Tyrkia. Stien består for det meste av romerske veier, gamle stier og dyretrekk, ofte med ett hardt og stenete underlag.

Avreise datoer:  22.05, 23.05 og 09.10.2016 direkte fra Oslo Gardermoen, Ålesund og Stavanger

Aktivitetspakke

Vår aktivitetspakke passer perfekt for deg som ønsker en innholdsrik og aktivitetsfull ferie. Dersom du skal reise til Side tilbyr vi deg en pakke med flere aktiviteter som kan benyttes under ferien. Her finner man noe som passer for alle, og med forskjellige aktivitetsnivåer.

Blue Voyage Kemer

Et eventyr til havs! Opplev den tyrkiske riviera fra et nytt perspektiv. Små idylliske bukter, storslått natur, historiske severdigheter og svalende bad i middelhavet

Helse- og treningscamp

Har du lyst på en aktiv ferie samtidig som du kan nyte solen, varmen og sove godt på et nytt og moderne 5stjerners hotell? Detur er stolte av å presentere sin aller første helse- og treningsreise i samarbeid med Muskelklinikken. Destinasjon blir til den vakre feriebyen Side langs den tyrkiske Riviera.

Avreise datoer:  22.05, 23.05 , 18.09, 23.10.2016 direkte fra  Oslo Gardermoen, Tromsø, Stavanger og Ålesund

FotoWorkshop - Antalya

Detur er stolte av å presentere vår aller første Foto Workshop! Lokalisert i vakre Antalya, den mest populære feriebyen langs den tyrkiske riviera. Her er scenen satt for en spektakulær uke med flott utsikt, fantastisk natur, sjarmerende landsbyer, vakre historiske steder, frodige åser og monumentale fjell.

Avreise datoer: 25.09.2016 direkte fra Oslo Gardermoen