detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Aktivitetspakke

Aktivitetspakken inkl.

Vår aktivitetspakke passer perfekt for deg som ønsker en innholdsrik og aktivitetsfull ferie. Dersom du skal reise til Side tilbyr vi deg en pakke med flere aktiviteter som kan benyttes under ferien. Her finner man noe som passer for alle, og med forskjellige aktivitetsnivåer.

Buggy safari:
Få opp adrenalinet ved å bli med på buggy safari i Taurusfjellene. Her kan du oppleve det flotte landskapet på en helt spesiell måte. Kryss elver, kjør gjennom skogen og landsbyer, og få en opplevelse du sent vil glemme. Den perfekte kombinasjonen mellom natur og action. Turen er 26 km varer i 2 timer. Dere vil bli kjørt til og fra hotellet til startstedet. 

Sykkeltur:
Felles sykkeltur for de som ønsker. Lengden avhenger av kondisjon og ønsker fra gruppen. Den perfekte måten å ha en aktiv dag iløpet av ferien. Sykkeltur gir en unik mulighet til å treffe nye mennesker og til å oppleve den vakre naturen fra sykkelsetet. 

Hip-Notics cable Park:
Den ultimate utflukten for vannski og wakeboard entusiasten. Hip-Notics består av tre menneskeskapte innsjøer, fylt med friskt fjellvan fra Taurusfjellene. De er ca. 170m dyp og grunn nok til å holde vannet ganske varmt det meste av året. Det er 16 hinder i løypene og baner som tilbyr noe for alle. Man kan leie eller kjøpe nødvendig utstyr og nyte dagen til fulle. Det er også trampoliner, basketballbane, strandvolleyball, skatepark og bordtennis tilgjengelig på området. Det er åpent fra 10:00-16:00 og er inkludert transport til og fra hotellet. 

Kanopadling:
Tren armmusklene og nyt en dag på innsjøen. Kanoturen er 3 km lang og gir en flott mulighet til å nyte naturen, omgivelsene og selskapet på den speilblanke innsjøen. Transfer er inkludert til og fra hotellet.

Hamam-Tyrkisk bad:
En dag fylt med velvære. Her kan du oppleve det tradisjonelle tyrkiske badet med alt som hører til. Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik som tyrkerne har gjort det i tusener av år. Behandlingen avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje.