Bestillings Telefon

815 22 815


support

Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Familieferie

Fornøyde barn = Fornøyde foreldre!

Når barna er glade og fornøyde så er som oftest foreldrene det også, og det er i mange henseende oppskriften på en perfekt ferie. Bostedet er også en meget viktig ingrediens og vi har tilpasset noen utvalgte hotell til enda bedre å ivareta familiens behov, og det til en meget bra pris.

På de utvalgte hotellene finnes blant mye annet for eksempel barnestoler, barnebasseng og barnesenger. Hotellene har bra standard og flere av de har vannsklier og lekepark samt mikrobølgeovn og vannkoker på rommene. Dessuten finns det romslige familierom med plass til hele familien. Alt for å gjøre feriedagene hyggelige og avslappende.

Få ferier er viktigere enn den familien tar sammen. Å tilbringe disse viktige dagene sammen i et nytt miljø gjør at man må være sikker på at man får det man ønsker seg. Vi har valgt ut våre aller beste hoteller for familier! Vil du være sikker på at feriedagene blir så optimale som mulig for familien, samtidig som at det er prisgunstig? Da bør du se nærmere på tilbudene nedenfor. Prisene gjelder for 1 uke.


Familievenlig hoteller